pictures 01
Collection 01
Mysteries of the Unseen World 2013
Derek Prince – Basics of Deliverance

Derek Prince – Basics of Deliverance

1. How To Identify The Enemy: 00:00

2. How To Expel The Enemy: 55:04

Drawing on 22 years of experience, Derek Prince imparts the basic truths that brings freedom.

Derek Prince – How To Be Delivered (from Demons / Evil Spirits):

https://www.youtube.com/watch?v=Ed8j3…

http://www.derekprince.org/Publisher/…

http://www.scribd.com/search-document…

https://www.youtube.com/user/DerekPri…

Derek Prince English Playlist:

https://www.youtube.com/view_play_lis…
Lễ Tạ Ơn và Ý Nghĩa

Related image

Lễ Tạ Ơn và Ý Nghĩa

Hoa Kỳ là một quốc gia của người di cư ….

Nguồn gốc Lễ Tạ Ơn ở Hoa Kỳ phát xuất từ Lễ Tạ Ơn đầu tiên của nhóm tín hữu Tin Lành Thanh Giáo di cư từ Anh quốc đến Hoa Kỳ. Nhóm 102 người này rời bến cảng Plymouth ở Anh Quốc trên một tàu buồm, với ý định đến Tân Thế Giới để được tự do sinh sống, và thờ phượng Thiên Chúa, thoát khỏi sự bách hại niềm tin của họ ở Anh quốc. Sau 66 ngày trong một cuộc hành trình đầy sóng gió, ngày 6 tháng 9 năm 1620, tàu của họ cập bến Plymouth Rock, thuộc bờ biển bang Massachusetts ngày nay. Những ngày đầu định cư họ gặp rất nhiều khó khăn. Mùa đông năm đó thật khắc nghiệt, thời tiết vô cùng giá buốt. Cái lạnh và sự thiếu thốn khiến 46 người ngã bệnh và chết. Sau mùa đông, nhờ sự giúp đỡ của những người da đỏ, họ bắt đầu trồng tỉa, săn bắn, câu cá. Đến tháng 10, họ thu hoạch được vụ mùa đầu tiên với nhiều loại ngũ cốc. Vì vậy, những người di dân đầu tiên này đã tổ chức lễ Tạ Ơn Thiên Chúa và mời người dân da đỏ đến ăn mừng.

 Những năm sau đó, Lễ Tạ Ơn vẫn được tổ chức. Mãi đến năm 1940, Tổng thống Roosevelt quyết định chọn ngày thứ Năm vào tuần lễ thứ tư của tháng 11 là ngày Lễ Tạ Ơn cho toàn quốc Hoa Kỳ.

Mùa Tạ Ơn nhắc chúng ta trên hết nhớ ơn Thiên Chúa vì qua Ngài chúng ta có được những sự giúp đỡ và những ơn phước mà chúng ta đã nhận được.

Sứ đồ Gia-cơ viết: “Thưa anh chị em yêu dấu, đừng để mình bị lừa dối. Mọi ơn phước tốt đẹp và mọi quà tặng toàn hảo đều đến từ thượng thiên, từ Cha của mọi nguồn sáng ban xuống; Ngài không bao giờ thay đổi, và cũng không có bóng biến đổi nào nơi Ngài(Gia-cơ 1:16, 17 BDM).

Chúng ta dối mình khi nói nhờ sự tài giỏi, khôn ngoan của mình mà chúng ta có được đời sống tốt đẹp ngày nay. Không. Sứ đồ Gia-cơ khẳng định tất cả mọi sự tốt đẹp chúng ta có trong đời sống là ân sủng đến từ Thiên Chúa nên chúng ta phải biết ơn Ngài.

Tác giả Thi Thiên viết: “Tôi sẽ lấy gì báo đáp Đức Giê-hô-va Về các ơn lành mà Ngài đã làm cho tôi? (Thi Thiên 116:12). Và ông nói đây là việc ông làm: “Tôi sẽ nâng hay

cầm cái chén cứu rỗi, Mà cầu khẩn danh Đức Giê-hô-va. Tôi sẽ trả xong cho Đức Giê-hô-va các sự tôi hứa nguyện, Tại trước mặt cả dân sự Ngài.

(Thi Thiên 116:13-14).

Nâng chén cứu rỗi lên” là hành động tạ ơn về những việc Thiên Chúa đã làm để cứu giúp chúng ta. “Cầu khẩn Danh Chúa” là nói lên lời cảm tạ Chúa. “Hoàn thành các lời tôi hứa nguyện cho CHÚA trước mặt toàn dân Ngài” là công khai thực hiện lời hứa nguyện mình đã cầu xin Chúa cứu giúp trong cơn nguy khốn.

 Thành thật mà nói, con người dễ quên lòng nhân từ của Thiên Chúa. Có người chỉ nhớ đến Ngài khi họ ở trong hoàn cảnh bế tắc, khốn khổ. Họ quỳ gối cầu nguyện lúc nguy khốn, nhưng quên Chúa sau khi Ngài đã giúp họ vượt qua sự khó khăn.

Môi-se cảnh cáo con dân Đức Chúa Trời trước khi họ vào Đất Hứa: “Đừng tự nhủ rằng: ‘Nhờ quyền năng và sức mạnh ta, ta đã tạo nên cơ nghiệp này.’ Nhưng phải tưởng nhớ CHÚA, Đức Chúa Trời của anh chị em vì chính Ngài đã ban cho anh chị em khả năng hay tài năng để tạo dựng sự nghiệp với mục đích thực hiện giao ước Ngài đã thề hứa với các tổ tiên(Phục Truyền 8:17-18 BDM). Khi ngồi trên ngôi, Vua Đa-vít nhắc nhở bản thân mình đừng quên các ơn lành Chúa ban cho ông. Ông viết: “Hỡi linh hồn ta, khá ngợi khen Đức Giê-hô-va! Mọi điều gì ở trong ta hãy ca tụng danh thánh của Ngài!

2 Hỡi linh hồn ta, hãy ngợi khen Đức Giê-hô-va, Chớ quên các ân huệ của Ngài.(Thi Thiên 103:1-2).

Sau khi tự nhắc nhở đừng quên ơn Chúa, Vua Đa-vít nêu lên những ân huệ Chúa ban cho ông: Ngài tha thứ tất cả tội lỗi của ông, Ngài chữa lành mọi bệnh tật của ông, Ngài cứu ông thoát khỏi sự chết, Ngài cho ông được vinh quang, Ngài thỏa mãn những nhu cầu vật chất củ ông, Ngài phục hồi, ban thêm năng lực hay sức mới cho ông (Thi Thiên 103:3-5).

Trong mùa Lễ Tạ Ơn bạn có nhận biết địa vị và phước hạnh mình có hôm nay là do bàn tay Thiên Chúa giúp đỡ? Hãy tạ ơn Thiên Chúa về mọi phước lành Ngài đã ban cho chúng ta,

và nhất là về Chúa Cứu Thế Giê-xu, món quà cứu rỗi mà Thượng-đế đã ban cho nhân loại, để bạn là một tội nhân trở thành thánh nhân và được hưởng danh phận làm

con cái Đức Chúa Trời hay Thượng-đế.
Nghe Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

Quyển sách luật pháp nầy chớ xa miệng ngươi, hãy suy gẫm ngày và đêm, hầu cho cẩn thận làm theo mọi điều đã chép ở trong; vì như vậy ngươi mới được may mắn trong con đường mình, và mới được phước – Giô-suê 1:8

Vì lời của Đức Chúa Trời là lời sống và linh nghiệm, sắc hơn gươm hai lưỡi, thấu vào đến đỗi chia hồn, linh, cốt, tủy, xem xét tư tưởng và ý định trong lòng. 13 Chẳng có vật nào được giấu kín trước mặt Chúa, nhưng thảy đều trần trụi và lộ ra trước mắt Đấng mà chúng ta phải thưa lại – Hê- bơ-rơ 4:12-13

1

2:35:49

Sách Mathio Full | Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

2

1:33:04

Sách Mác Full | Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

3

2:37:47

Sách Luca Full | Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

4

2:02:13

Sách Giăng Full | Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước.

5

22:38

Sách Giăng I, II Và III Full | Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

6

2:33:28

Sách Công Vụ Các Sứ Đồ Full – Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

7

1:11:25

Sách Rô Ma Full – Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

8

1:08:26

Sách Cô Rinh Tô I Full – Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

9

24:40

Sách Ga La Ti Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

10

22:39

Sách E Phe So Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

11

15:54

Sách Phi Lip Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

12

15:22

Sách Cô Lô Se Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

13

21:04

Sách Te Sa Lo Ni Ca I Và II Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

14

28:42

Sách Ti Mô Thê I Và II Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

15

6:57

Sách Tít – Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

16

3:17

Sách Phi Le Mon Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

17

47:32

Sách Hê Bơ Rơ Full – Kinh Thánh Tin Lành Tân Ước

18

16:59

Sách Gia Cơ Full- Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

19

27:56

Sách Phi E Rơ I Và II Full – Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

20

4:34

Sách Giu Đê Full – Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước

21

1:13:28

Sách Khải Huyền Full – Kinh Thánh Tin Lành Phần Tân Ước
10 Ways to Release God’s Healing Power

10 Ways to Release God’s Healing Power

Healing is one of the most controversial subjects we can raise in the church. Yet there is no doubt that the Bible is filled with accounts of Jesus’ healing miracles. It seems clear as well from the following three Scriptures that healing is a by-product of the stripes Jesus endured before going to the cross:

“But He was wounded for our transgressions, he was bruised for our iniquities; the chastisement for our peace was upon Him, and by His stripes we are healed” (Is. 53:5); 

“They brought to Him many who were demon-possessed. And He cast out the spirits with a word, and healed all who were sick, that it might be fulfilled which was spoken by Isaiah the prophet, saying: ‘He Himself took our infirmities and bore our sicknesses'” (Matt. 8:16-17); 

“Who Himself bore our sins in His own body on the tree, that we, having died to sins, might live for righteousness—by whose stripes you were healed” (1 Pet. 2:24).

Furthermore, the Christians in the early church experienced miracles of healing as well. In fact, health and prosperity were objects of prayer for the believers: “Beloved, I pray that you may prosper in all things and be in health, just as your soul prospers,” the apostle John wrote in 3 John 1:2.

When we look at the healing ministry of Jesus, we must also recognize the vital connection we have with it: We are His body on earth today (1 Cor. 3:16). Therefore, we must exhibit the same passion for healing that we have observed in Him.

Any examination of Jesus’ healing miracles during His generation will reveal facts about how He healed and whom He healed. Note that the Bible shows us that He healed: by the Word; by the faith of the sick; to release service; to restore life; to deliver from demons; through the faith of others besides the sick; through the faith of the desperate and persistent; to reveal God (and God’s heart); His enemies. Therefore, we as His body must release His healing power to our generation as well.

Releasing the Power

Knowing all this, there are still questions and controversy that swirl around ministries of healing. Questions often asked include: 1) Does God heal everyone? 2) Why are some people not healed? 3) Whose faith is necessary for healing: the sick person’s, the minister’s, both?

I confess I don’t know all the answers. But I have searched the Scriptures so that I can know how God healed. In doing so, I’ve found 10 ways the church can release God’s healing power:

1. Through the presence of the gifts and the anointing to heal. There are times when God releases the gifts of healing in certain places. In these instances, the anointing is so great that even clothes are used as points of contact. People are healed in a Spirit-saturated environment where gifts of healing are released.

“Now God worked unusual miracles by the hands of Paul, so that even handkerchiefs or aprons were brought from his body to the sick, and the diseases left them and the evil spirits went out of them” (Acts 19:11-12). “To another faith [is given] by the same Spirit, to another gifts of healings by the same Spirit” (1 Cor. 12:9). Clearly healing is a gift given for the benefit of the church and for the glory of God.

2. Through the laying on of hands. It is the privilege of every true believer to lay hands on the sick and pray for their recovery. When this is done, a spiritual transference takes place in the invisible realm. “They will take up serpents; and if they drink anything deadly, it will by no means hurt them; they will lay hands on the sick, and they will recover” (Mark 16:18).

3. Through elders, prayer and anointing oil. Here the believer by his own volition calls for the pastors to pray over him. Confession of sin and heart preparation is necessary. The oil symbolizes the work of the Holy Spirit.

“Is anyone among you sick? Let him call for the elders of the church, and let them pray over him, anointing him with oil in the name of the Lord” (James 5:14).

4. Through speaking the Word to your sickness. Note carefully in the following verse that the believer must say clearly his need. This word must be spoken confidently. Here is a tool for you to keep using until the sickness leaves!

“For assuredly, I say to you, whoever says to this mountain, ‘Be removed and be cast into the sea,’ and does not doubt in his heart, but believes that those things he says will be done, he will have whatever he says” (Mark 11:23).

5. Through the power of agreement and healing. The reason God gave us the church was so that we could learn the power of agreement. Psalm 133 speaks of God’s commanded blessing when two or more get into agreement about the will of God. You need for a church to come into agreement with you for your healing.

“Again I say to you that if two of you agree on earth concerning anything that they ask, it will be done for them by My Father in heaven. For where two or three are gathered together in My name, I am there in the midst of them” (Matt. 18:19-20).

6. Through your own faith. Your own faith-saturated prayer can deliver healing to you. Faith will make plans and move on in spite of the sickness. “Therefore I say to you, whatever things you ask when you pray, believe that you receive them, and you will have them” (Mark 11:24).

7. Through the name of Jesus. The name of Jesus is a powerful force against disease and devils. It is a veritable battering ram for knocking down the disease.

“And whatever you ask in My name, that I will do, that the Father may be glorified in the Son. If you ask anything in My name, I will do it” (John 14:13-14).

“Now Peter and John went up together to the temple at the hour of prayer, the ninth hour. And a certain man lame from his mother’s womb was carried, whom they laid daily at the gate of the temple which is called Beautiful, to ask alms from those who entered the temple; who, seeing Peter and John about to go into the temple, asked for alms. And fixing his eyes on him, with John, Peter said, ‘Look at us.’ So he gave them his attention, expecting to receive something from them.

“Then Peter said, ‘Silver and gold I do not have, but what I do have I give you: In the name of Jesus Christ of Nazareth, rise up and walk.’ And he took him by the right hand and lifted him up, and immediately his feet and ankle bones received strength. So he, leaping up, stood and walked and entered the temple with them—walking, leaping and praising God” (Acts 3:1-8).

Notice it was the name of Jesus that brought healing.

8. Through praying for others. God brought total restoration to Job when he forgot self-interest and began to intercede for his wayward friends. In the midst of his intercession God gave him what he needed. “And the Lord restored Job’s losses when he prayed for his friends. Indeed the Lord gave Job twice as much as he had before” (Job 42:10).

9. Through the faith of others. Jesus healed a paralytic because of the faith of the man’s friends. Jesus responded to their faith. Likewise believers can pray for others.

“When Jesus saw their faith, He said to the paralytic, ‘Son, your sins are forgiven you.’ And some of the scribes were sitting there and reasoning in their hearts, ‘Why does this Man speak blasphemies like this? Who can forgive sins but God alone?’

“But immediately, when Jesus perceived in His spirit that they reasoned thus within themselves, He said to them, ‘Why do you reason about these things in your hearts? Which is easier, to say to the paralytic, “Your sins are forgiven you,” or to say, “Arise, take up your bed and walk”? But that you may know that the Son of Man has power on earth to forgive sins’—He said to the paralytic, ‘I say to you, arise, take up your bed, and go to your house'” (Mark 2:5-11).

10. Through medicine. God has built the human body with defense systems that respond to attacks by sickness and disease. Because He has placed healing processes in the body, God may use medicine to heal, aiding the natural defenses of the body.

Recently I had knee-replacement surgery. I was surprised that many brothers and sisters in Christ rebuked me for having this operation because I didn’t rely solely on prayer and intercession for my healing.

I was disturbed by this until my friend Charles Carrin reminded me that it was Jesus Himself who said, “Those who are well have no need of a physician, but those who are sick” (Matt. 9:12). God uses myriad approaches to effect healing for His children, and most people can be healed unless it is time for them to go home to be with the Lord.

Ron Phillips is senior pastor of Abba’s House (formerly Central Baptist Church) near Chattanooga, Tenn., where he has pastored since 1979. He is the author of more than 20 books.

Get Spirit-filled content delivered right to your inbox! Click here to subscribe to our newsletter.

https://www.charismamag.com/spirit/supernatural/14935-10-ways-to-release-gods-healing-power
Nghe Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

 

Quyển sách luật pháp nầy chớ xa miệng ngươi, hãy suy gẫm ngày và đêm, hầu cho cẩn thận làm theo mọi điều đã chép ở trong; vì như vậy ngươi mới được may mắn trong con đường mình, và mới được phước – Giô-suê 1:8

Vì lời của Đức Chúa Trời là lời sống và linh nghiệm, sắc hơn gươm hai lưỡi, thấu vào đến đỗi chia hồn, linh, cốt, tủy, xem xét tư tưởng và ý định trong lòng. 13 Chẳng có vật nào được giấu kín trước mặt Chúa, nhưng thảy đều trần trụi và lộ ra trước mắt Đấng mà chúng ta phải thưa lại – Hê- bơ-rơ 4:12-13

1

3:56:39

Sách Sáng Thế Ký Full – Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

2

3:04:31

Sách Xuất Ê Díp Tô Ký Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

3

2:12:25

Sách Lê Vi Ký Trọn Bộ – Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

4

3:22:21

Sách Dân Số Ký Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

5

2:43:41

Sách Phục Truyền Luật Lệ Ký Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

6

1:57:10

Sách Giô Suê Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

7

1:58:39

Sách Các Quan Xét Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

8

17:34

Sách Ru Tơ Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước.

9

4:57:47

Sách Sa Mu Ên I Và II Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

10

5:03:50

Sách Các Vua I Và II Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

11

5:19:33

Sách Sử Ký I Và II Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

12

51:20

Sách Ê Xơ Ra Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

13

1:16:12

Sách Nê Hê Mi Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

14

34:42

Sách Ê Xơ Tê Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

15

2:11:09

Sách Gióp Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

16

5:08:23

Sách Thi Thiên Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

17

1:56:21

Sách Châm Ngôn Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

18

38:28

Sách Truyền Đạo Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

19

18:52

Sách Nhã Ca Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

20

4:13:30

Sách Ê Sai Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

21

4:41:26

Sách Giê rê mi Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

22

23:43

Sách Ca Thương Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

23

4:22:39

Sách Ê xê chi ên Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

24

1:14:53

Sách Đa ni ên Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Phần Cựu Ước

25

37:46

Sách Ô sê Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

26

13:39

Sách Giô ên Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

27

29:29

Sách A mốt Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

28

4:24

Sách Áp Đia Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

29

9:01

Sách Giô Na Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

30

20:51

Sách Mi Chê Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

31

8:38

Sách Na Hum Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

32

9:59

Sách Ha ba cúc Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

33

10:35

Sách Sô phô ni Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

34

7:43

Sách A ghê Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

35

12:43

Sách Ma la chi Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước

36

40:46

Sách Xa cha ri Trọn Bộ | Kinh Thánh Tin Lành Cựu Ước
Ex Mormon Gives Most Incredible Testimony EVER! Will Give You Chills!
CHÚA LÀ CON ĐƯỜNG – PXC – Slideshow by PS